/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Sondaj: Fiecare al cincilea moldovean susține că trăiește la limita existenței: „Nu ne ajung veniturile nici pentru strictul necesar”  

missing
23 februarie 2021, ora 14:48

Republica Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită. O spun peste 63 la sută din participanții la Barometrul Opiniei Publice din februarie curent. Situația e și mai grea la capitolul economic și veniturile familiilor. Aproape 20 la sută din respondenți spun că nu le ajung veniturile nici pentru strictul necesar. 

Totodată, 40 la sută dintre participanți spun că le ajunge doar pentru strictul necesar. În cadrul sondajului, 31 la sută din moldoveni spun că banii le ajung doar pentru un trai decent, dar nu pot să cumpere bunuri mai scumpe.

Întrebate dacă Republica Moldova se îndreaptă în direcția greșită sau bună, 63 de procente din persoanele intervievate spun că direcția e greșită și doar puțin peste 22 la sută spun că este corectă.

La sondaj au participat 1108 persoane cu vârstă de 18 ani şi mai mult. Studiul are o marjă de eroare de +3%. Datele au fost colectate în perioada 28 ianuarie – 14 februarie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram