Republica Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită. O spun peste 63 la sută din participanții la Barometrul Opiniei Publice din februarie curent. Situația e și mai grea la capitolul economic și veniturile familiilor. Aproape 20 la sută din respondenți spun că nu le ajung veniturile nici pentru strictul necesar. 

Totodată, 40 la sută dintre participanți spun că le ajunge doar pentru strictul necesar. În cadrul sondajului, 31 la sută din moldoveni spun că banii le ajung doar pentru un trai decent, dar nu pot să cumpere bunuri mai scumpe.

Întrebate dacă Republica Moldova se îndreaptă în direcția greșită sau bună, 63 de procente din persoanele intervievate spun că direcția e greșită și doar puțin peste 22 la sută spun că este corectă.

La sondaj au participat 1108 persoane cu vârstă de 18 ani şi mai mult. Studiul are o marjă de eroare de +3%. Datele au fost colectate în perioada 28 ianuarie – 14 februarie curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!