/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Deși primăria a anunțat că suplinește rutele de transport, autobuzul 23 este ticsit de pasageri

missing
23 februarie 2021, ora 17:58

În timp ce Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a prelungit starea de urgență în sănătate publică până pe 15 aprilie și a solicitat reducerea numărului de pasageri în transportul public, oamenii se înghesuie pentru a-și face un loc în autobuse și troleibuze. 

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini în care zeci de mașini stau blocate în ambuteiaje de dimineață, iar mai multe persoane se înghesuiau cu greu pentru a prinde un loc în autobuzul de pe ruta cu numărul 23. Asta, chiar dacă municipalitatea a anunțat că va suplini numărul troleibuzelor și autobuzelor.

Totodată, și lipsa microbuzelor s-a făcut simțită, după ce transportatorii, în semn de protest față de decizia CNESP de a reduce numărul pasagerilor, nu au ieșit astăzi la linie. Printre acestea se numără ruta nu nr. 185, 112, 103, 121, 116, etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram