În timp ce Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a prelungit starea de urgență în sănătate publică până pe 15 aprilie și a solicitat reducerea numărului de pasageri în transportul public, oamenii se înghesuie pentru a-și face un loc în autobuse și troleibuze. 

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini în care zeci de mașini stau blocate în ambuteiaje de dimineață, iar mai multe persoane se înghesuiau cu greu pentru a prinde un loc în autobuzul de pe ruta cu numărul 23. Asta, chiar dacă municipalitatea a anunțat că va suplini numărul troleibuzelor și autobuzelor.

Totodată, și lipsa microbuzelor s-a făcut simțită, după ce transportatorii, în semn de protest față de decizia CNESP de a reduce numărul pasagerilor, nu au ieșit astăzi la linie. Printre acestea se numără ruta nu nr. 185, 112, 103, 121, 116, etc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!