/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Renumitul jucător de golf Tiger Woods, internat după un accident grav în Los Angeles

23 februarie 2021, ora 23:14

Tiger Woods a ajuns la spital după ce a fost implicat, marți dimineață, într-un accident de mașină în Los Angeles, transmite NBC News. Legenda golfului a fost grav rănită, potrivit oficialilor, care au spus că a fost folosit un aparat de descarcerare, scrie digi24.ro.

Tiger Woods se află în sala de operații după ce a suferit “multiple răni la picior” într-un accident de mașină în Los Angeles, California, potrivit BBC.

Departamentul șerifului din Los Angeles a spus că au “răspuns la un accident cu un singur vehicul care s-a rostogolit”, în care “vehiculul a avut pagube majore”.

Campion la turneele majore de golf de 15 ori, Woods a trebuit scos din mașina distrusă de către pompieri și paramedici.

Agentul lui Woods, Mark Steinberg a spus: “Acesta se află momentan în blocul operator și vă mulțumim pentru dreptul la viața privată și sprijin”.

Steinberg a confirmat că Woods a fost grav rănit la picior.

Woods se afla singur în mașină, care s-a răsturnat în sudul Californiei după o coliziune. Mașina a suferit “pagube majore”, potrivit polițiștilor locali.

Woods, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

Au apărut fotografii pe rețelele sociale cu Woods zâmbind, luni, împreună cu Dwayne Wade și David Spade la Rolling Hills Country Club, însă acesta nu se putea mișca normal.

Filmarea l-a implicat pe Woods care dădea lecții pe terenul de golf unor celebrități, însă el mai mult a dat instrucțiuni și doar a lovit câteva putt-uri. Era într-o stare de spirit bună luni, însă nu a ajuns la teren pentru a doua zi de filmări.

El a mai fost implicat într-un accident de mașină în 2009, în Florida.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram