/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Un tânăr de 27 de ani riscă până la patru ani de închisoare, suspectat că ar fi furat patru laptopuri

missing
23 februarie 2021, ora 14:30

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea a două furturi. Anterior tânărul a fost judecat pentru infracțiuni analogice.

În primul caz polițiștii au fost sesizați la data de 24 ianuarie, de către administrația unui liceu, situat pe str. Avram Iancu, declarând că dintr-o sală de studii au fost sustrase bunuri materiale.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că suspectul a pătruns în incinta liceului prin deteriorarea geamului din termopan de unde a sustras două laptopuri. Prejudiciul cauzat instituției este estimat la 8.765 de lei.

A doua infracțiune tânărul a comis-o la data de 07 februarie. Folosind aceeași metodă, a pătruns în interiorul unui oficiu și a sustras alte două laptopuri și un telefon mobil. Prejudiciul cauzat este estimat la 18.000 de lei.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar imaginile video au fost ridicate și analizate de polițiști.

Tânărul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, declarând că se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar bunurile sustrase le-a vândut la amanet.

Suspectul este cercetat în stare de libertate pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă  până la 4 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram