/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O fată de 12 ani s-a prăbușit sub gheață în timp ce își făcea fotografii. Salvatorii caută corpul minorei în râul Nistru

24 februarie 2021, ora 10:32

O fată în vârstă de 12 ani a căzut sub gheață în râul Nistru. Tragedia a avut loc în seara zilei de marți, 23 februarie, în jurul orei 18:10, în localitatea Speia din raionul Anenii Noi.

Potrivit ofițerei de presă a IP Anenii Noi, Olesea Gherman, oamenii legii au stabilit la fața locului că, în jurul orelor 16:00, copila și-a cerut permisiunea mamei să mearga la o plimbare prin localitate pentru a își face poze pe telefonul mobil.

În cele din urmă minora a decis să meargă în direcția râului Nistru, iar pe drum s-a întâlnit cu alți trei copii care au decis să o însoțească.

Ajunși pe malul râului, fata a înaintat pe gheață pentru a-și face poze mai spectaculoase, iar ceilalți minori au rămas pe mal și o îndemnau să se întoarcă.

La un moment, acesta a decis să pună mâna pe apă, în cele din urmă a alunecat și a căzut în apa râului, iar prietenii fetei, aflați la mal au încercat să o ajute, însă fără vreun rezultat.

În cele din urmă unul din copii a apelat Serviciul unic de urgență 112 și a anunțat despre cele întâmplate. La moment, la fața locului se întreprind măsuri de căutare cadavrului minorei dispărute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram