Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 874: Presiuni pe front, atac cibernetic și plan de pace de la Zelenski! Rusia ironică amenință Europa

270 de milioane de lei pentru 100 de autobuze. Primăria Chișinău a lansat licitația repetată pentru procurarea vehiculelor

missing
25 februarie 2021, ora 15:12

Primăria Chișinău a lansat licitația repetată pentru achiziționarea a o sută de autobuze noi pentru Chișinău, care va dura 35 de zile. Suma prevăzută pentru acest lot este de 270 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei Ion Ceban pe rețelele sociale. 

Potrivit primarului, autobuzele noi trebuie să fie de 12 metri lungime, dotate cu sistem de supraveghere în interior și la exterior, precum și cu sistem de aer condiționat. Clasa ecologică a unităților noi trebuie să fie minim Euro 5.

Conform cerințelor formulate de municipalitate, lotul de autobuze trebuie să fie livrat la Chișinău în termen de șase luni de la semnarea contratului de achiziție.

Amintim că este a doua oară când municipalitatea lansează concurs internațional pentru achiziționarea unui lot de o sută de autobuze, după ce rezultatele primei licitații, desfășurate în anul 2020 au fost anulate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram