Primăria Chișinău a lansat licitația repetată pentru achiziționarea a o sută de autobuze noi pentru Chișinău, care va dura 35 de zile. Suma prevăzută pentru acest lot este de 270 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei Ion Ceban pe rețelele sociale. 

Potrivit primarului, autobuzele noi trebuie să fie de 12 metri lungime, dotate cu sistem de supraveghere în interior și la exterior, precum și cu sistem de aer condiționat. Clasa ecologică a unităților noi trebuie să fie minim Euro 5.

Conform cerințelor formulate de municipalitate, lotul de autobuze trebuie să fie livrat la Chișinău în termen de șase luni de la semnarea contratului de achiziție.

Amintim că este a doua oară când municipalitatea lansează concurs internațional pentru achiziționarea unui lot de o sută de autobuze, după ce rezultatele primei licitații, desfășurate în anul 2020 au fost anulate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!