/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Își ia cuvintele înapoi? Cavcaliuc spune că mesajul său despre vaccinare a fost interpretat greșit

missing
25 februarie 2021, ora 08:31

După ce a declarat într-un interviu pentru un post TV din România că campania de vaccinare a început deja la Chișinău, liderul Partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc spune că mesajul său a fost interpretat greșit și a rugat telespectatorii să se uite complet la interviul pe care l-a acordat.

Potrivit lui, a fost tăiată acea sintagmă unde a spus că urmează să vină în R. Moldova vaccinurile promise de președintele României Klaus Iohannis, iar aceasta denotă foarte clar că nu au ajuns încă vaccinurile în R. Moldova.

„A fost interpretat greșit mesajul meu. Moderatorul m-a întrebat dacă în Republica Moldova s-a început sau nu metoda de vaccinare sau situația de vaccinare și eu am spus da și trebuie de început de la medici. M-am referit la faptul că cunosc foarte bine situația din domeniul medical fiindcă avem medici profesioniști în echipa noastră și știu că au fost pregătite cele trei cicluri de vaccinare a societății noastre… M-am referit la faptul că Republica Moldova, având promisiunea de la Klaus Iohannis că acele primele loturi de vaccin care urmează să vină la sfârșitul lunii februarie în R. Moldova, a pregătit deja modul și procedura în acest sens”, a spus Gheorghe Cavcaliuc în cadrul emisiunii „Dreptul la Replică”.

Vedeți aici declarația făcută de politician la un post de televiziune din România. Menționăm că acesta a fost întrebat de moderator dacă în Republica Moldova a început campania de vaccinare, iar politicianul a spus: „s-a început vaccinarea acum ceva timp, am văzut la știri că s-a început vaccinarea. Probabil merge în domeniul medical”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram