Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

social

Ultimele informații despre operațiunea de căutare a fetei de 12 ani care a căzut sub gheața râului Nistru

25 februarie 2021, ora 16:22
Distribuie:

După peste 20 de ore de căutări subacvatice, fata de 12 ani care a căzut sub gheața râului Nistru în apropiere de satul Speia din raionul Anenii Noi încă nu a fost găsită. Căutările vor fi întrerupte odată cu lăsarea întunericului, întrucât condițiile de noapte nu permit realizarea acestora, spun salvatorii.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pe parcursul zilei de 25 februarie o echipă de opt persoane din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 au continuat lucrările subacvatice, fiind utilizat utilaj pentru identificarea persoanelor.

Prin intermediul scanerului salvatorii au cercetat adâncimea de peste 12 metri al râului pe o suprafața de 150 mii metri pătrați. Scafandrierii au înaintat de-a lungul bazinului acvatic însă fata nu a fost găsită. Misiunea salvatorilor este îngreunată de depunerile de gheață, curenții puternici de apă, dar și vizibilitatea redusă.

La fața locului sunt mobilizați psihologii IGSU care acordă asistență rudelor îndurerate.

Fata de 12 ani a fost dată dispărută, după ce pe 23 februarie curent a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru din apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram