Șoferii microbuzelor și autobuzelor de rută au fost trași din nou pe dreapta, azi dimineață, doar că de această dată, au scăpat fără amenzi. Inspectorii ANTA și polițiștii le-au verificat actele și i-au îndemnat să respecte cu strictețe prevederile Comisiei Naționale Extraordinară în Sănătate Publică, pentru a evita răspândirea noului tip de coronavirus. Șoferii spun că respectă totul ca la carte, iar pentru călători diminețile și serile, când se întorc de la muncă, au devenit chinuitoare.

Microbuzele și autobuzele de rută, care au circulat în această dimineață pe strada Colonița, la ieșire din oraș, au dat de poliție și inspectorii ANTA. Șoferii jură că nu circulă cu microbuzele ticsite, că toți pasagerii au măști, iar atunci când urcă își dezinfectează mâinile.

Și călătorii spun că se străduie să respecte prevederile Comisiei Naționale în Sănătate Publică. Totuși, potrivit lor, sunt și dintre cei care ignoră restricțiile impuse de autorități.

Potrivit Agenției Naționale Transport Auto, aceste măsuri au scopul de a responsabiliza populația în situația de criză pandemică. Tot în cadrul acestor acțiuni, ANTA monitorizează permanent situația de la gările și stațiile auto de pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!