Un caz tragic a avut loc în ocolul silvic din Șoldănești pe 26 februarie. Un angajat sezonier de 42 de ani a murit, după ce un arbore a căzut peste el. Bărbatul a activat în această funcție în decurs de zece ani. 

Prin ordinul Agenției „Moldsilva” a fost dispus crearea unui Grup de lucru ce va acorda suportul necesar Inspecţiei de Stat a Muncii întru clasificarea, determinarea circumstanțelor, cauzelor şi încălcărilor admise sau neadmise a actelor normative şi altor reglementări ce au condus la accidentarea salariatului, după caz, stabilirea persoanelor care au încălcat prevederile actelor normative şi a măsurilor corespunzătoare în vederea prevenirii unor asemenea evenimente.

Întreprinderea pentru Silvicultură „Şoldăneşti”, în numele tuturor silvicultorilor și angajaților ramurii silvice regretă producerea acestui caz tragic, exprimă condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați și sunt gata să acorde toată susţinera şi ajutorul familiei îndurerate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!