/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Două femei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiate de un bărbat la Hîncești

missing
26 februarie 2021, ora 10:33

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de polițiști, după ce ar fi înjunghiat două femei. Totul s-a întâmplat pe 25 februarie curent într-o localitate din raionul Hîncești, în urma unui conflict care s-a iscat între bănuit și victime. 

Oamenii legii spun că au fost sesizați în jurul orei 19:20. Un bărbat a spus că vecina sa de 49 de ani și o tânără de 28 de ani au fost înjunghiate cu cuțitul în regiunea abdomenului, de către o persoana necunoscută.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cele două femei împreună cu atacatorul au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între cei trei s-a iscat un conflict. Oamenii legii spun că femeile au fost înjunghiate cu un cuțit de bucătărie.

Acestea au fost internate în Spitalul Raional Hîncești. Suspectul a fost reținut. Pe fapta dată a fost pornită o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram