/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP 26 februarie/ Ce ne rezervează astrele pentru acest sfârșit de săptămână

missing
26 februarie 2021, ora 07:54

Horoscop 26 februarie 2021. Pentru Lei sunt importante rutinele zilnice şi ar trebui să se concentreze asupra sănătăţii lor.

Horoscop 26 februarie 2021 Berbec

Dacă vă simțiți prudenţi astăzi, dragi Berbeci, nu vă alarmați. Acest lucru poate fi un lucru bun, deoarece uneori puteţi avea prea multă încredere sau uitați să aveţi grijă când intraţi în ceva nou. Fiţi puțin atenţi la ceea ce faceţi pentru a vă menține în siguranță. Acest lucru este valabil și pentru relații. Acordați puțin mai multă gândire și timp lucrurilor pentru a vă ajuta să alegeți mai înțelept.

Horoscop 26 februarie 2021 Taur

Tauri, demnitatea personală poate fi importantă pentru voi astăzi. Acest lucru se poate întâmpla atunci când lucrurile merg prost sau dacă sunteţi acuzat de ceva ce nu aţi făcut. Aveţi întotdeauna controlul asupra demnității voastre. Acțiunile voastre zilnice afirmă acest lucru. Cheia este să țineți cu dinţii la ceea ce sunteți și în ce credeți. Apărați-vă demnitatea dacă este provocată. Este un lucru pe care nimeni nu îl poate lua indiferent de ce.

Horoscop 26 februarie 2021 Gemeni

Nu fii surprins dacă cineva te descrie că eşti conservativ. Ar putea fi adevărat. Ar putea indica că este important pentru tine să deţii controlul majorităţii lucrurilor – ce spui şi cât de mult, cum te îmbraci, tipul de oameni cu care petreci timp, unde şi cum îţi cheltui banii. Acestea sunt toate lucruri pe care oamenii conservatori tind să le monitorizeze cu atenţie. Fii mândru de cine eşti.

Horoscop 26 februarie 2021 Rac

Azi te vei gândi la mama ta. Ea probabil a influenţat modul în care gândeşti, acţionezi şi simţi, atât în trecut, cât şi acum. Dacă semnul zodiacal al mamei tale este opus faţă de al tău, conflictele şi neînţelegerile pot avea loc mai des. Încearcă să afli mai multe despre zodia ei azi, pentru a te ajuta să o înţelegi pe ea şi relaţia pe care o aveţi.

Horoscop 26 februarie 2021 Leu

Concentrează-te mai mult asupra sănătăţii tale. Probabil știi că acest lucru este ceva de care trebuie să ai grijă întotdeauna, nu doar uneori. Rutinele zilnice sunt importante. Depinde de tine să te ții de ele. Lucrurile mici, cum ar fi administrarea de vitamine, un stil de viaţă activ și relaxarea, ajută la menținerea unui corp sănătos. Încercaţi să vă echilibraţi şi mai mult stilul de viaţă.

Horoscop 26 februarie 2021 Fecioară

Niciun vis nu este prea mare şi nici nu este prea târziu pentru a-l îndeplini. S-ar putea să te gândești şi mai mult la aspiraţiile tale. Poate că vreţi să faceți ceva cu adevărat grozav, să fiți deschizător de drumuri în vreun domeniu sau să fiți o figură remarcată şi apreciată la locul de muncă. Orice ar fi, se poate întâmpla dacă crezi în tine și lucrezi la asta. Nu lăsa pe nimeni să te oprească.

Horoscop 26 februarie 2021 Balanță

Astăzi sunteți solicitați din toate părțile și nu reușiți să duceți nimic la capăt. În prima parte a zilei s-ar putea să vă loviți de refuzul unui apropiat de a vă ajuta cu o problemă solicitantă, dar nu cedați. În cele din urmă veți reuși să o înduplecați. Spre seară aveți un răgaz să vă mai trageși sufletul, dar un telefon neașteptat s-ar putea să vă dea ziua peste cap.

Horoscop 26 februarie 2021 Scorpion

Scorpionii sunt puși în fața unor decizii dificile. Aveți nevoie să discutați cu cineva, să descoperiți și un alt punct de vedere, din exterior. Apar tensiuni la locul de muncă și un dezechilibru între viața de familie și carieră. Un imbold de energie vă ajută, ca în partea a doua a zilei, să terminași niște proiecte pe care le-ați tot amânat încă de anul trecut.

Horoscop 26 februarie 2021 Săgetător

Săgetătorul s-ar putea să se gândească la finanțele sale astăzi. Nu este niciodată prea târziu să aflați despre economisire și investiții, mai ales dacă doriți să faceți ceva, cum ar fi călătoriile. Pregătirea pentru pensionare poate părea suprarealistă când sunteți tânăr, dar este important să începeți devreme. Indiferent de modul în care au trecut afacerile dvs. până acum, schimbarea începe acum. Notează-ți obiectivele și întâlnește-te cu consilierul tău financiar.

Horoscop 26 februarie 2021 Capricorn

Pentru unii dintre nativii zodiei Capricorn, această zi va fi una memorabilă, de care își vor aminti mult timp. Probabilitatea unei întâmplări surprinzătoare în destinul tău personal este foarte mare. De exemplu, este foarte posibilă reîntâlnirea cu un fostă iubire sau o persoană cu care în trecut ţi-ai dorit să ai o relaţie sentimentală. Seara, te vei surprinde făcând tot felul de planuri, la care nu te-ai fi gândit defel la începutul zilei. Este o perioadă excelentă în viaţa ta şi ce e mai bun urmează!

Horoscop 26 februarie 2021 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar trebui să dea mai multă importanţă şi să acorde mai multă atenţie capitolului sănătate. O vizită la medic poate fi o idee foarte bună, pentru că ultimul lucru pe care ţi-l doreşti acum este să te îmbolnăveşti. Mai ales că în viaţa ta se întâmplă foarte multe lucruri şi o pauză ţi-ar putea afecta ascensiunea profesională. Pentru a ajunge acolo unde vrei trebuie să faci pași mici, dar zilnic. Doar așa îţi vei îndeplini dorințele, nicidecum așteptând miracole.

Horoscop 26 februarie 2021 Pești

Joi, nativii zodiei Peşti sunt vedetele horoscopului, tot ce fac este în atenția celorlalți. În plan sentimental, astăzi, apare şansa de a atrage privirile persoanei care te fascinează de ceva vreme. mare atenţie, însă, la discuţiile cu prietenii sau rudele, pot să apară certuri. Sfatul astrelor pentru tine este să reflectezi bine înainte de a da o replică, poate o soluţie mai bună ar fi puţină diplomaţie: zici ca ei şi faci ca tine. De asemenea, atenție la excesele alimentare!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram