/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Incendiu la Poșta Veche. Un apartament amplasat la etajul cinci al unui bloc de locuit a luat foc

missing
26 februarie 2021, ora 14:54

Un apartament dintr-un bloc locativ de pe strada Ceucari din cartierul Poșta Veche al Capitalei a luat foc în după-amiaza zilei de 26 februarie curent.  

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:58. Focul a fost observat la balconul apartamentului de la etajul cinci.

La fața locului în cel mai scurt timp au ajuns două echipaje de pompieri, care au reușit localizarea arderii la ora 14:14.

Datorită intervenției operative a pompierilor, incendiul nu a obținut răspândire fiind lichidat la ora 14:22.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit, iar flăcările au afectat parțial bunurile materiale din bucătăria cu suprafața 9 m2. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram