După ce au dat o mașină de spălat și un televizor, echipa Mercur Retrograd și magazinul Enter au dăruit și frigiderul, unul dintre cele patru premii oferite în cadrul concursului desfășurat în luna februarie. Frigiderul, un cadou mult așteptat, a ajuns la o familie cu doi copii.

„Sincer să vă spun nu ne-am așteptat să câștigăm… Soția a fost cu inițiativa, hai să încercăm, poate ne surâde norocul și iată l-am văzut și acasă”, a mărturisit câștigătorul reporterului Mercur Retrograd care a mers acasă cu premiul.

În total echipa Mercur Retrograd împreună cu magazinul Enter vor oferi patru premii fanilor săi. Ultimul premiu oferit este un televizor, iar pe tv8.md va apărea detalii despre cine este fericitul câștigător.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!