/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Se instituie regim special de activitate pentru instituțiile din Capitală în contextul pandemiei de COVID-19

missing
27 februarie 2021, ora 16:10

Pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, în perioada 1-15 martie, va fi instituit un regim special de activitate pentru instituțiile publice. Totodată, transportul public va circula la capacitate maximă, iar în zilele de weekend va activa după programul obișnuit, asta după ce anterior, Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică (CNESP) a anunțat suspendarea transportului public pentru zilele de sâmbătă și duminică.

Potrivit unei hotărâri emise de Comisia Extraordinară în Sănătate Publică a municipiului Chișinău , regimul special de muncă presupune munca de la distanță pentru personalul care nu este necesară prezența fizică.

Totodată și procesul educațional va fi efectuat de la distanță, iar olimpiadele au fost anulate. Cluburile de noapte rămân închise în continuare, iar unitățile de alimentare publică vor activa de la orele 07:00 până la orele 22:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram