Pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, în perioada 1-15 martie, va fi instituit un regim special de activitate pentru instituțiile publice. Totodată, transportul public va circula la capacitate maximă, iar în zilele de weekend va activa după programul obișnuit, asta după ce anterior, Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică (CNESP) a anunțat suspendarea transportului public pentru zilele de sâmbătă și duminică.

Potrivit unei hotărâri emise de Comisia Extraordinară în Sănătate Publică a municipiului Chișinău , regimul special de muncă presupune munca de la distanță pentru personalul care nu este necesară prezența fizică.

Totodată și procesul educațional va fi efectuat de la distanță, iar olimpiadele au fost anulate. Cluburile de noapte rămân închise în continuare, iar unitățile de alimentare publică vor activa de la orele 07:00 până la orele 22:00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!