/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Rând enorm la un oficiu postal din sectorul Botanica al Capitalei

missing
27 februarie 2021, ora 13:34

Zeci de persoane stau în rand la un oficiul postal din sectorul Botanica al Capitalei. Oamenii, în mare parte vârstnice, stau în rând ore întregi ca să-și plătească facturile sau să-şi primească prestaţiile sociale. Imaginile au fost surprinse de prezentatoarea TV8, Natalia Ursu-Ghețu.

Amintim că, Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică (CNESP) a aprobat vineri, 26 februarie, decizia de institui un regim special de activitate la nivel național, în perioada 1-15 martie 2021, inclusiv.

Astfel, instituţiile de învăţământ primar, gimnazial, liceal, extraşcolar, profesional tehnic şi superior, în instituțiile publice şi private vor desfășura procesul de studii în regim online.

Instituțiile publice și cele private vor asigura un regim special de lucru, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar, pentru ceilalți se va dispune munca la distanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram