Zeci de persoane stau în rand la un oficiul postal din sectorul Botanica al Capitalei. Oamenii, în mare parte vârstnice, stau în rând ore întregi ca să-și plătească facturile sau să-şi primească prestaţiile sociale. Imaginile au fost surprinse de prezentatoarea TV8, Natalia Ursu-Ghețu.

Amintim că, Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică (CNESP) a aprobat vineri, 26 februarie, decizia de institui un regim special de activitate la nivel național, în perioada 1-15 martie 2021, inclusiv.

Astfel, instituţiile de învăţământ primar, gimnazial, liceal, extraşcolar, profesional tehnic şi superior, în instituțiile publice şi private vor desfășura procesul de studii în regim online.

Instituțiile publice și cele private vor asigura un regim special de lucru, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar, pentru ceilalți se va dispune munca la distanță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!