Un bărbat a amenințat inspectorii de patrulare cu un cuțit, doar pentru că l-au rugat să nu se deplaseze pe carosabil. Cazul a avut loc pe 28 februarie, în jurul orei 11:00, la intersecția străzilor 31 August cu Gavriil Bănulescu-Bodoni din Capitală.

Bărbatul a fost observat de către ofițerii care patrulau zona respectivă că merge pe carosabil. Acesta a fost rugat să meargă pe trotuar, însă indignat că i-au făcut observații, a scos un cuțit de bucătărie și a început să amenințe polițiștii.

Individul imediat a fost imobilizat, fiindu-i aplicate cătușele. Bărbatul de 34 de ani este locuitor al satului Sireț din Strășeni, iar anterior a fost condamnat pe patru cauze penale (vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, jaf și huliganism).

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliție Buiucani pentru documentare.

Foto: IGP

Foto: IGP

Foto: IGP

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!