Președinta Maia Sandu are o întrevedere cu președintele Consiliului European Charles Michel aflat în vizită de lucru la Chișinău. Oficialul european a venit în Republica Moldova la invitația făcută de șefa statului în timpul vizitei la Bruxelles, în luna ianuarie.

Oficialii discută despre relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, despre viitorul Parteneriatului Estic și despre depășirea crizei pandemice. Preşedintele Consiliului European Charles Michel şi-a exprimat susținerea deplină pentru preşedintele Maia Sandu şi agenda sa ambițioasă, potrivit Delegației UE la Chișinău.

„Uniunea Europeană este cel mai de încredere partener al Republicii Moldova. Susținerea noastră este strâns legată de reforme. Doar lupta cu corupția şi consolidarea statului de drept pot asigura progresul. Vă doresc mult succes!”, a scris Charles Michel pe contul său de Twitter.

Întrevederea are loc începând cu ora 12.30 la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. După discuții, la ora 14.45, președinții Maia Sandu și Charles Michel vor face declarații pentru presă.

Foto: Facebook/ Președinția Republicii Moldova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!