/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Tricolorii, gata de luptă. Au rămas cinci zile până la meciul cu Azerbaijan

missing
28 februarie 2021, ora 20:36

Ultimul test pentru jucătorii noștri de futsal, înainte de dubla cu Azerbaijan. Jucătorii din selecționată, care evoluează în campionatul intern, au avut parte de meciuri frumoase, cu multe goluri. Duelurile cu Azerbaijan vor avea loc pe 4 și pe 9 martie.

Selecționerul Vladimir Vusatâi are de unde alege. Discipolii săi din națională, care evoluează în campionatul intern, au intrat în ritm și se află întro formă bună, înainte de dubla cu azerii. Lidera clasamentului, Dinamo-Plus, a obținut o victorie confortabilă și în etapa a treia, impunându-se cu 11 la 4 în fața lui Nistru. Internaționalii Andrei Negară și Sergiu Nicolaiciuc nu au lipsit de pe tabela de marcaj.

A obținut a treia victorie la rând și Clic Media, care a trecut de Next, cu 4 la 1. Câte un gol pentru internaționalii Leonid Podleslov și Cristian Crasnov, iar Constantin Gurjui a reușit dubla.

Tot cu maxim de puncte merge și Balkan Phamaceuticals. ”Farmaciștii” au trecut cu 6 la 1 de Olimpia. Alexandru Țimbalist a fost omul meciului, cu două goluri.

Scorul etapei le-a aparținut celor de la Steaua-Dental, care au trecut cu 12 la 1 de Sporting Nisporeni. Hattrick pentru Marin Stan.

A venit prima victorie a sezonului și pentru Râmbcom, care s-a impus cu 3 la 0, în fața Sportului Studențesc ULIM.

Astfel, după trei etape, în față se află trei echipe cu numărul maxim de puncte: Dinamo-Plus, Clic Media și Balkan Pharmaceuticals. În lista celor mai buni marcatori conduce Mihai Bogaciuc, de la Dinamo, cu opt reușite, în doar trei meciuri.

Pe lângă cei mai buni din campionatul intern, naționala noastră va mai fi reprezentată în duelurile cu Azerbaijan și de jucătorii care evoluează în România, fiind vorba despre Sergiu Tacot, Constantin Burdujel, Andrian Lașcu și Iulian Cojocaru.

Cristi Obadă încă nu s-a recuperat după accidentare și nu-i va putea ajuta pe tricolori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram