Un nou partid politic a fost format în R. Moldova. Congresul de constituire a formațiunii Partidul Puterea Oamenilor (PPO) a avut loc pe data de 28 februarie curent. Fruntașii sunt fostul edil al Capitalei Ruslan Codreanu și cunoscutul medic pediatru Mihai Stratulat. La congres a fost aprobat statul și programul formațiunii, care numără peste o mie de membri. 

Președintele partidului, Ruslan Codreanu: „Noi astăzi ne-am oficializat ca o comunitate de oameni, iar săptămâna viitoare vom depune actele la Agenția Servicii Publice. Astăzi la congres au fost alese organele de conducere. Noi nu vom veni cu dezbinări și concurențe, noi venim să construim o comunitate pentru întreaga R. Moldova. Avem trei priorități: educația, ecologia și economia. Ne propunem că convocăm organele de conducere ale consiliului astfel încât să ne orientăm unde ne dezvoltăm. Ne-am constituit ca un instrument care pune pe agendă problemele din Republica Moldova. Noi ne-am constituit pentru a da peste mâini celor care spun că țara nu are bani, împreună cu comunitatea mică de oameni vrem să vorbim despre problemele reale ale oamenilor. Programul nostru se bazează pe puterea economiei, educației și a agriculturii. COVID-ul nu are culoare politică, glodul nu are culoare politică, lipsa paturilor în spitale nu are culoare politică”.

Pediatrul, membrul de partid Mihai Stratulat: „Avem un an de pandemie și vedem toate lacunele din sistemul medical. Împreună cu echipa o să încercăm să aducem acele schimbări pe care le așteptăm de ani la rând”.

Președintele organizației Chișinău Ruslan Vasilică: „Am constituit această platformă pentru a soluționa problemele oamenilor. Nu se acordă atenție educației și sănătății oamenilor. Prin o asemenea platformă ne vom strădui să dezvoltăm afacerile mici și mijlocii, vom promova politica de protejare a agricultorilor autohtoni”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!