/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa și ordinul lui Șoigu. SUA îşi îndeamnă aliaţii să livreze Patriot Kievului

Descoperire macabră în scara unui bloc din sectorul Ciocana

missing
01 martie 2021, ora 11:05

Un locuitor din sectorul Ciocana și-ar fi pus capăt zilelor în seara zilei de duminică, 28 februarie.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei Natalia Stati, la ora 20:49 la serviciu de urgență 112 a parvenit un apelul telefonic precum că, un bărbat a fost depistat strangulat în scara unui bloc de locuit, amplasat pe str. Vadul lui Vodă din Chișinău.

La fata locului s-a deplasat grupa operativa a IP Ciocana împreună cu medicul legist. La examinarea cadavrului nu au fost depistate urme de moarte violenta. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Centrul de Medicină Legală.

Polițiști au stabilit ca bărbatul avea 41 de ani și locuia în blocul, în care a fost găsit în sectorul Ciocana. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cît și a motivul, care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram