/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ PSRM nu va iniția niciun referendum privind demiterea șefei statului. Dodon: „Ultimul lucru care ne preocupă este funcția Maiei Sandu”

missing
01 martie 2021, ora 12:06

Partidul Socialiștilor nu va organiza niciun fel de referendum privind demiterea șefei statului, Maia Sandu. Declarația a fost făcută de către  liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă.

„În aceste zile se discută mult despre o eventuală suspendare a președintelui, despre un posibil referendum care ar urma să fie inițiat de PSRM. Ultimul lucru care ne preocupă acum este funcția Maiei Sandu și demiterea ei. Pot vă spun ferm că PSRM nu va iniția niciun fel de referendum privind demiterea șefului țării”, a declarat astăzi Dodon.

Tot astăzi, Dodon a înaintat un ultimatum șefei statului privind emiterea unui decret prin care să fie înaintată la funcția de prim-ministră Mariana Durleșteanu, candidatură susținută de majoritatea parlamentară. În caz contra, PSRM va trece la un alt nivel de acțiuni.

Liderul PSRM a mai precizat că formațiunea sa va continua consultările cu partidele politice în contextul situației politice din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram