/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Două adolescente au fost împușcate în această noapte la Holercani. O fată de 16 ani a murit la spital

missing
02 martie 2021, ora 08:06

O adolescentă de 16 ani a murit după a fost împușcată, iar altă se află la spital, fiind rănită. Incidentul s-a produs noaptea trecută în localitatea Holercani din raionul Dubăsari.

Potrivit polițiștilor, în urma unui conflict, un tânăr de 27 de ani a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minore de 16 ani.

„Acesta a luat fata cu care s-a certat și a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, plecând într-o direcție necunoscută. Minora a decedat în urma rănilor primite. Prietena ei, care a fost rănită mai mult în zona picioarelor, este internată la spital”, spun polițiștii.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele care au dus la producerea crimei.

La moment, sunt întreprinse măsuri în vederea depistării și reținerii bărbatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram