/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ 20 de troleibuze noi vor circula pe străzile din Capitală

missing
02 martie 2021, ora 12:53

Încă 20 de troleibuze vor circula de astăzi pe străzile Chișinăului, a comunicat Primarul general al Capitalei Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre un lot de 10 troleibuze clasice, de tip AKSM, de ultimă generație, achiziționate de la uzina din Minsk și 10 troleibuze clasice cu parcurs de model Skoda din orașul Riga.

Acestea au fost repartizate pentru rutele de troleibuz: 2, 4, 10, 13, 17, 21, 22, 23, 24, 25.

Troleibuzele clasice de tip AKSM au fost asamblate în Atelierului de reparații al Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău” și sunt dotate cu sisteme de aer condiționat, camere de supraveghere în interior și prize USB.

De asemenea, unitățile de transport au blocurile optice pe bază de LED și oglinzi cu reglaj electric, dar și rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale.

Potrivit Primarului Capitalei, în mai puțin de 6 luni au fost aduse 40 de troleibuze, și încă 20 de troleibuze urmează să ajungă pe străzile Chișinăului la sfârșitul primăverii.

foto: Ion Ceban / Facebook

foto: Ion Ceban / Facebook

foto: Ion Ceban / Facebook

foto: Ion Ceban / Facebook

foto: Ion Ceban / Facebook

foto: Ion Ceban / Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram