/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Nici după o săptămână de căutări, fata de 12 ani care s-ar fi prăbușit sub gheața râului Nistru nu a fost găsită

missing
02 martie 2021, ora 11:22

La mai bine de o săptămâna, fata de 12 ani dintr-o localitate din Ialoveni, care s-ar fi prăbușit sub gheață în râul Nistru, încă nu a fost găsită. Contactată de tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Situații Liliana Pușcașu, a declarat că mai sunt în desfășurare căutările doar pe segmentul terestru.

„Căutările subacvatice nu mai continuă. Au fost alertați și angajații de la stațile de pompare a apei de la Gura Bîcului și Varnița, dacă observă ceva, să ne comunice prin intermediu 112 sau direct salvatorilor. Mai mult ca atât, sunt alertați si Inspectoratele de politie Anenii Noi, Stefan Vodă și Căușeni, și polițiștii de frontiera Stefan Vodă”, spune Liliana Pușcașu.

Amintim, că la începutul săptămânii trecute salvatorii au lucrat intens pentru a recupera de sub apă cadavrul minorei, însă fără rezultat. Copila s-ar fi înecat pe 23 februarie în timp ce se afla pe gheața subțire a râului Nistru, din apropierea satului Speia. Aceasta și-a cerut permisiunea de la mama sa pentru a merge să-și facă fotografii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram