/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 734: Muniție din afara UE și avion rusesc doborât. Kremlinul avertizează despre un război cu NATO

„Puțină distracție în această perioadă grea”. Partidul „Șor”, despre concertul organizat în plină pandemie la Orhei

02 martie 2021, ora 09:22

Partidul „Șor” și Primăria Orhei au venit cu o reacție, după ce pe 1 martie a fost organizat un concert de zile mari în oraș. Responsabilii spun că evenimentul a fost programat cu mult timp înainte de a fi impuse noile restricții de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP), iată de ce au decis să nu-l anuleze, dar să „ofere puțină distracție în această perioadă grea”.  

Organizatorii dau asigurări că evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor normelor sanitare și de prevenire a infectării cu noul coronavirus. „În timpul concertului, oamenii au respectat distanța unii față de alții și au fost lăsați la eveniment doar după ce li s-a verificat temperatura. Mai mult, au fost puse la dispoziția tuturor celor care au avut nevoie măști și dozatoare cu dezinfectant”, se arată într-un comunicat de presă.

Responsabilii mai spun că întrucât concertul a fost programat din timp, ei au fost puși în fața unei dileme.  „Fie organizăm evenimentul și le oferim oamenilor ceea ce le-am promis, adică puțină distracție în această perioadă grea, fie anulăm concertul. Am ales prima cale, fiind în același timp dublu vigilenți în ceea ce privește respectarea normelor sanitare”, spun responsabilii.

Deși de 8 martie de asemenea au fost programate mai multe evenimente și concerte, acestea au fost anulate.

/VIDEO/ Concert la Orhei, în plină pandemie. Oamenii s-au îmbulzit în fața scenei pentru a sărbători „Mărțișorul”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram