/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Andrian Candu, despre consultările parlamentare: „Nimic nou sub soare”

missing
02 martie 2021, ora 15:02

Președintele Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că deputații din grupul parlamentar pe care îl reprezintă au fost invitați la consultările parlamentare organizate de PSRM. Totodată, Candu spune că deși consultările au loc, până la momentul actual, nu a fost găsit niciun consens. 

„Permanent sunt consultări și discuții aici în Parlament cu toate fracțiunile parlamentare. Colegii din fracțiunea socialiștilor ne-au contactat, la fel ca și în precedentele perioade, și ne-au invitat la discuții. Aceste discuții sunt și cu alte fracțiuni parlamentare. Nimic nou sub soare. Ce viziuni avem noi? Este să depășim criza politică în care se află Republica Moldova”, a explicat Andrian Candu.

Liderul Pro Moldova spune că va purta și în continuare discuții cu formațiunile politice.

Amintim că ieri, 1 martie, liderul PSRM, Igor Dodon, a menționat că îndemnat formațiunile politice din Parlamentul Republicii Moldova să participe la o nouă rundă de consultări în vederea numirii unui candidat la funcția de prim-ministru.

Tot ieri, acesta a dat șefei statului, Maia Sandu, un ultimatum privind emiterea unui decret până pe 9 martie curent prin care să o numească pe Mariana Durleșteanu la funcția de prim-ministră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram