/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Noi detalii despre crima de la Holercani. Oamenii din localitate spun ca sunt șocați de cele întâmplate

02 martie 2021, ora 21:30

Locuitorii din Holercani, Dubăsari, sunt în șoc. O adolescentă de 16 ani a murit, iar alta a fost dusă la spital, după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani a împușcat în direcția lor. Tragedia s-a produs noaptea trecută, iar suspectul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei. El a fost reținut și încătușat de polițiști, în această dimineață, și avea asupra sa arma din care a tras.

În familia fetei, tragedia nu are margini. Părinții și sora mai mare sunt sfâșiați de durere, aceștia ne-au spus că tânărul ar fi omorât-o din gelozie.

SORA FETEI DECEDATE: „Eu am sunat pe telefonul lui și a răspuns sora mea, mi-a spus că vine. Au trecut 20 de minute și m-a sunat prietena ei și mi-a spus toate chestiile acestea. Nu am crezut nimic niciun minut. M-am pornit noaptea, pe drum, cu mama, să o căutăm”.

Părinții fetei decedate ne-au mai spus că fiica lor era într-o relație de doi ani și jumătate cu tânărul care a împușcat-o.

MAMA FETEI DECEDATE: „El s-a pregătit. De multe ori a încercat. De data aceasta a omorât-o. Eu doar două cuvinte am prins de la ea: mamă eu vin, eu sunt aici. Ajung în 2 minute. Noi nu am reușit, am ieșit am căutat, am strigat, am sunat, dar deja era făcut”.

Pentru tatăl adolescentei vestea că fiica lui nu mai este a venit ca un trăsnet. Acesta crede că făptașul trebuie băgat la pușăprie pe viață pentru fapta sa.

TATA FETEI DECEDATE: „El s-a bătut joc de prima femeie și de copilul meu și l-a băgat în pământ. De unde să iau eu acum copilul să-l pun pe picioare. Pe viață și gata”.

Familia tânărului acuzat de crimă a refuzat să vorbească cu noi. Potrivit poliției, după ce a împușcat de mai multe ori în direcția celor două adolsecente și le-a rânit, suspectul a urcat-o în mașină pe iubita sa și a trasnportat-o la spital, însă, în urma rănilor suferite, fata a decedat.

Cealaltă adolescentă este internată în spitalul raional Dubăsari. Am încercat să aflăm în ce stare se afllă, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Totodată, tânărul, care noaptea a plecat într-o direcție necunoscută, în această dimineață a fost identificat, reținut și încătușat de poliție, pe traseul Chișinău Criuleni.

Acesta avea supra sa și arma pe care o deținea legal și din care a tras. Acum individul riscă închisaore de până la 20 de ani, ori detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram