/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cele zece vaccinuri anti-COVID-19 care au fost aprobate în Republica Moldova

missing
03 martie 2021, ora 18:48

Zece vaccinuri au fost aprobate pe 3 martie curent de către Comitetului Național Consultativ de Experți în domeniul imunizărilor (NITAG), după ce au fost acceptate și preparatele care au fost autorizate în țara de origine și incluse în lista Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în proces de evaluare.

„În contextul situației epidemiologice actuale, astăzi, 3 martie, s-au întrunit în ședință membrii NITAG. Un subiect pe ordinea de zi fiind utilizarea vaccinurilor împotriva COVID-19 în Republica Moldova, care au fost cu succes dezvoltate, demonstrând un grad înalt de siguranță și eficiență.

Astfel, membrii NITAG, evaluând riscurile și situația epidemiologică nefavorabilă, au aprobat utilizarea în Republica Moldova inclusiv a vaccinurilor care au fost autorizate în țara de origine și incluse în Lista OMS, EUL, în proces de evaluare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Vedeți cele zece tipuri de vaccinuri anti-COVID-19 care au fost aprobate în Republica Moldova:

-Pfizer Biontech

-AstraZeneca -UK

-AstraZeneca – Sk Bio

-AstraZeneca – SII

-Sinopharm

-Sinovac

-Moderna

-Janssen

-The Gamaleya National Center (Sputnik V)

-CanSinoBio

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram