/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Încă un lot de vaccin împotriva COVID-19 va ajunge mâine în Republica Moldova

missing
03 martie 2021, ora 15:51

Alte 14 400 de doze de vaccin AstraZeneca împotriva noului virus COVID-19 urmează să ajungă mâine, 4 martie, în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către secretara de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc, în cadrul ședinței Guvernului de astăzi. 

Secretara de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a mai menționat că instituțiile medicale deja au finalizat procesul de vaccinare din lotul livrat la Chișinău.

Primele doze de vaccin au fost livrate în republica Moldova sâmbătă, 27 martie. Preparatul a fost donat de România. La începutul acestei săptămâni, a început campania de vaccinare împotriva COVID-19, fiind imunizați 751 de lucrători medicali din prima linie.

Ieri, 2 martie, în Republica Moldova au fost raportate 1400 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 187 847.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram