Deputata Partidului Democrat (PD) Monica Babuc a venit cu o reacție după ce s-a pomenit fără fotoliu în debutul ședinței Parlamentului din 4 martie curent. Aleasa poporului a acuzat Partidului „Șor” că din moment ce a fost demisă din funcția de vicepreședintă a Legislativului și înlocuită cu deputatul Vladimir Vitiuc, fracțiunea în frunte cu Ilan Șor nu a „binevoit” să se conformeze și să-i asigure loc, din contul locului eliberat de Vladimir Vitiuc. 

„În această perioadă am stat în locurile deputaților lipsă încercând să remediem această situație de ostilitate și încercare de a mă umili. Azi însă am solicitat doamnei președinte Grecenîi soluționarea de drept a problemei pentru că așa nu mai putea continua. Aveam dificultăți cu conectarea la rețeaua electronică și microfon, pentru că acest sistem este personalizat.
Doamna președinte a cerut suportul deputaților în vederea soluționării acestei chestiuni si majoritatea deputaților m-au susținut”, a declarat Monica Babuc pentru tv8.md.

În urma acestui caz președinta Parlamentului a rugat să fie deconectată imaginea din sala de ședințe pentru a discuta acest subiect.

Și în cadrul ultimei ședințe a Legislativului a avut loc o ceartă între Monica Babuc și deputata Partidului „Șor” Marina Tauber după un incident similar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!