/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

„Am stat în locurile deputaților lipsă”. Reacția lui Babuc, după incidentul de la Parlament

missing
04 martie 2021, ora 11:24

Deputata Partidului Democrat (PD) Monica Babuc a venit cu o reacție după ce s-a pomenit fără fotoliu în debutul ședinței Parlamentului din 4 martie curent. Aleasa poporului a acuzat Partidului „Șor” că din moment ce a fost demisă din funcția de vicepreședintă a Legislativului și înlocuită cu deputatul Vladimir Vitiuc, fracțiunea în frunte cu Ilan Șor nu a „binevoit” să se conformeze și să-i asigure loc, din contul locului eliberat de Vladimir Vitiuc. 

„În această perioadă am stat în locurile deputaților lipsă încercând să remediem această situație de ostilitate și încercare de a mă umili. Azi însă am solicitat doamnei președinte Grecenîi soluționarea de drept a problemei pentru că așa nu mai putea continua. Aveam dificultăți cu conectarea la rețeaua electronică și microfon, pentru că acest sistem este personalizat.
Doamna președinte a cerut suportul deputaților în vederea soluționării acestei chestiuni si majoritatea deputaților m-au susținut”, a declarat Monica Babuc pentru tv8.md.

În urma acestui caz președinta Parlamentului a rugat să fie deconectată imaginea din sala de ședințe pentru a discuta acest subiect.

Și în cadrul ultimei ședințe a Legislativului a avut loc o ceartă între Monica Babuc și deputata Partidului „Șor” Marina Tauber după un incident similar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram