„Noi și familiile noastre nu avem ce mânca”. De la primele ore ale dimineții, mai mulți muncitori au protestat la Calea Ferată. Angajații CFM și-au manifestat nemulțumirea față de întârzierile salariale și au cerut conducerii întreprinderii să le fie achitate restanțele. 

Muncitorii au anunțat că vor merge și la Parlament și Președinție, pentru a protesta. În condițiile în care, conducerea întreprinderii Calea Ferată nu le îndeplinește cerințele, aceștia vor să fie auziți de autorități.

La protest au ieșit muncitori de la Ungheni și Bălți, dar și alte noduri feroviare.

Angajații CFM organizează proteste de câteva săptămâni, fiind nemulțumiți de atitudinea conducerii instituții. Oamenii se plâng că nu mai reușesc să își achite facturile și nu pot să-și acopere cheltuielile pe care le au. Mai mult, muncitorii nu mai au bani nici pentru produse alimentare.

Foto: Ala Căinăreanu/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!