Ceartă în plenul Parlamentului din cauza unui fotoliu. În debutul ședinței, președinta Parlamentului a rugat să fie deconectată imaginea din sala de ședințe pentru că au de discutat un subiect intern. Ulterior, deputata Monica Babuc din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova a rămas fără fotoliu. 

Anterior, în cadrul ultimei ședințe, a avut loc o ceartă între Monica Babuc, deputată PD și deputata grupului „Șor” după ce la la ședința Biroului permanent în care a„ fost decisă introducerea încă a unui vicepreședinte de Parlament iar deputata Babuc se pomenește că nu-și poate găsi loc în plenul Parlamentului”.

Ședința Parlamentului a fost reluată, iar deputatei Monica Babuc i-a fost repartizat locul 35. La ședința Parlamentului se află 88 de deputați din cei 101.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!