/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

MSMPS: Peste 3800 de cadre medicale au fost vaccinate până acum împotriva COVID-19

missing
04 martie 2021, ora 21:22

1 245 de lucrători medicali au fost imunizați cu vaccinul AstraZeneca donat de România în ultimele 24 de ore. În total, au fost vaccinați 3849 de angajați ai sistemului medical, potrivit datelor prezentate de Ministerul Sănătății. 

Precizăm că astăzi, 4 martie, în Republica Moldova a ajuns primul lot de vaccin împotriva Covid-19, în cadrul mecanismului COVAX. Este vorba de 14 400 de doze de vaccin AstraZeneca, care vor fi utilizate în continuare pentru vaccinarea medicilor.

Totodată, primele doze de vaccin împotriva Covid-19 de la Pfizer ar urma să ajungă în Republica Moldova prin platforma COVAX, în a doua jumătate a lunii martie. Despre aceasta a anunțat președintele Maia Sandu, după o discuție cu președinte regional Pfizer, Sinan Atlig.

Foto: Ministerul Sănătății

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram