/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Edilul, autorul expresiilor obscene

missing
05 martie 2021, ora 00:27

Primarul capitalei, Ion Ceban, nu exclude faptul că cineva ia bani “la labă”! Cel puțin, așa s-a exprimat edilul, în ședința operativă a Primăriei din 1 martie.

Lui Ceban i-a scăpat această expresie, atunci când veni vorba că, în unele instituții de învățământ, există corupție.

O directoare de grădiniță din Chișinău s-a arătat nemulțumită de modul în care primarul general și-a formulat ideea, considerând expresia drept o umilință. Totodată, șefa instituției i-a explicat acestuia ce înseamnă pentru ea a lua “la labă” și i-a cerut respect pentru munca sa, într-un mesaj postat pe facebook. Colegii de breaslă o susțin și afirmă că, în grădinițe se muncește mult, iar dacă primarul știe unde există corupție, să dea nume concrete.

Primarul de Chișinău își permite expresii și gesturi inadecvate nu doar la ședința Primăriei. Într-un caz recent, care a scandalizat opinia publică, Ceban îl amenința pe jurnalistul Andrei Bolocan că o să-i numere dinții. Contactat de TV8, pentru un comentariu referitor la comportamentul său, primarul Ion Ceban ne-a închis telefonul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram