Primarul capitalei, Ion Ceban, nu exclude faptul că cineva ia bani “la labă”! Cel puțin, așa s-a exprimat edilul, în ședința operativă a Primăriei din 1 martie.

Lui Ceban i-a scăpat această expresie, atunci când veni vorba că, în unele instituții de învățământ, există corupție.

O directoare de grădiniță din Chișinău s-a arătat nemulțumită de modul în care primarul general și-a formulat ideea, considerând expresia drept o umilință. Totodată, șefa instituției i-a explicat acestuia ce înseamnă pentru ea a lua “la labă” și i-a cerut respect pentru munca sa, într-un mesaj postat pe facebook. Colegii de breaslă o susțin și afirmă că, în grădinițe se muncește mult, iar dacă primarul știe unde există corupție, să dea nume concrete.

Primarul de Chișinău își permite expresii și gesturi inadecvate nu doar la ședința Primăriei. Într-un caz recent, care a scandalizat opinia publică, Ceban îl amenința pe jurnalistul Andrei Bolocan că o să-i numere dinții. Contactat de TV8, pentru un comentariu referitor la comportamentul său, primarul Ion Ceban ne-a închis telefonul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!