Primul weekend din luna martie vine cu schimbarea bruscă a vremii. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, sâmbătă și duminică termometrele vor maxim +6 grade Celsius ziua, iar noaptea temperatura aerului va fi de -5 grade Celsius. 

Presiunea atmosferică va fi ridicată, iar vântul va sufla de la nord-vest spre nord-est. Potrivit meteorologilor, pentru luni, 8 martie, termometrele vor indica +6 grade Celsius, iar presiunea atmosferică va fi normală. Pe alocuri vor fi averse sub formă de lapoviță.

Pentru următoarea săptămână, Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță vreme instabilă, iar joi, 11 martie, temperatura aerului va atinge maxima de +11 grade Celsius.

Sursa: old.meteo.md

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!