Situație critică la Spitalul Raional Căușeni, în instituție nu mai sunt locuri pentru internarea pacienților infectați cu virusul COVID-19, iar aceștia sunt nevoiți să se trateze pe coridoarele spitalului.

Pentru tv8.md, purtătorul de cuvânt al instituției a spus că în prezent în spital sunt internați 71 de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus, dintre care șase se află în stare gravă, ei sunt internați în secția terapie intensivă, iar unul este intubat.

„În ultimele două săptămâni a fost un flux mare de pacienți. În primele zile ale lunii martie a început să se majoreze numărul acestora”, a declarat Ion Ciobanu. El a precizat că în saloane nu mai sunt paturi disponibile. „Pacienții nu înțeleg, ei toți vor să fie internați. Nimeni nu vrea să stea acasă”.

Potrivit datelor prezentate pe 4 martie de către Ministerul Sănătății, în raionul Căușeni au fost confirmate 2 269 de cazuri de COVID-19. 1 867 de persoane au fost vindecate, iar 67 au pierdut lupta cu infecția.

Sub supravegherea medicilor se află 185 de pacienți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!