Proprietarii întreprinderilor mici și mijlocii, ce își desfășoară activitatea în centrele comerciale, au desfășurat un protest în Piața Marii Adunări Naționale fiind nemulțumiți de restricțiile epidemiologice mai dure impuse de autorități.

Mai exact, antreprenorii s-au dovedit a fi nemulțumiți de decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică care prevede că centrele comerciale își setează activitatea în weekend.

„Ne-au închis de o săptămână, s-au micșorat cazurile?; nu. Pot să vă spun că după decizia dată scade 40 la sută din rulajul companiei”, a spus un antreprenor.

La protest aceștia au scandat: „Vrem să lucrăm. Luptați cu pandemia, nu cu locurile de muncă”.  La manifestație protestatarii au purtat măști, au păstrat distanța socială și au avut în mâini pancarte pe care erau scrise mesajele vociferate.

Nemulțumiți de hotărârea CNESP, care prevede că lecțiile se vor desfășura doar în regim online, s-au dovedit și peste șapte mii de părinți care au semnat o petiție, iar astăzi vor organiza un protest în fața Parlamentului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!