/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Moldova, cu pași grăbiți spre un bilanț sumbru. Aproape 193 de mii de infectări cu COVID-19, raportate de la începutul pandemiei 

missing
06 martie 2021, ora 13:22

Republica Moldova se apropie cu pași grăbiți de un bilanț sumbru al cazurilor de COVID-19. În ultimele zile, numărul de infectări a crescut semnificativ, fiind înregistrate anti-recorduri. Și numărul de decese provocate de noul virus a fost ridicat. 

Potrivit informațiilor, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 192 985.

Capitala a continuat să fie în topul localităților cu cele mai multe îmbolnăviri. Ieri, 5 martie, 980 de cazuri din 1788 au fost înregistrate la Chișinău.

De la începutul pandemiei, 4071 de oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de noul virus, dintre care 93 sunt lucrători medicali.

Ultimele date actualizate mai arată că în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 4057 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 322 în stare extrem de gravă, 65 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram