/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Gențile din noua colecție Furla - cadoul perfect pentru 8 martie. Reprezentanții brandului te ajută să alegi accesoriul potrivit

missing
06 martie 2021, ora 21:20

Reprezentanții magazinului de pe adresa Ștefan cel Mare 132 știu foarte bine cum să bucuri o femeie și să-i îndeplinești toate dorințele. Marca spaniolă Tous creează cele mai delicate bijuterii din aur și argint. Podoabele elegante, cu cele mai diferite pietre naturale, diamante, smalț sau perle o pot face fericită pe orice femeie, indiferent de vârstă.

Anul trecut, Tous a împlinit 100 de ani și în colecția noastră au apărut și mai mulți ursuleți, care sunt logo-ul și simbolul brandului. Politica prețurilor pentru produsele marca Tous este foarte democratică și pornește de la 600 de lei.

O idee de cadou pentru 8 martie poate deveni acest pandativ frumos din perlă naturală. Aceasta costă 670 de lei.Cu toate acestea, iubitorii de lux vor găsi aici bijuterii pentru preferințele lor: perle și pietre prețioase incorporate în aur, ceasuri încrustate cu diamante și cu mecanism elvețian.

Tous este despre bijuterii din aur, argint și doar pietre naturale. În colecția noastră, avem suficiente modele interesante, precum acești cercei din argint de proba 925, acoperit cu aur și briliante naturale. Încă o colecție interesantă se numește Job. Veți putea alege bijuteria, în funcție de serviciul iubitei dvs. Poate e stilistă sau medică.

Aici avem prezentate bijuterii mai exlusive din aur, cu briliante albe și negre, smarald și perle.

Colecțiile de genți, portmonee și accesorii din piele naturală reprezintă moștenirea Furla, designul Italian și calitatea impecabilă, cunoscută în întreaga lume.

Nouă, colorată și în stil italian, colecția de genți Furla, de asemenea este o idee bună de cadou pentru 8 martie. Mai ales că, în garderoba unei femei, niciodată nu pot fi prea multe genți.

Confortabilă, elegantă și funcțională, geanta Furla este un cadou practic, dar și unul romantic. În plus, magazinul oferă acum o reducere de până la 40% la colecția din sezonul trecut. Consultanți experimentați vă vor ajuta să alegeți și un ambalaj festiv, care este, de asemenea, important. Și nu uitați de certificatele – cadou, cu care nu veți da greș niciodată! Vă așteptăm la magazinul TOUS și FURLA de pe strada Ștefan cel Mare 132!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram