Reprezentanții magazinului de pe adresa Ștefan cel Mare 132 știu foarte bine cum să bucuri o femeie și să-i îndeplinești toate dorințele. Marca spaniolă Tous creează cele mai delicate bijuterii din aur și argint. Podoabele elegante, cu cele mai diferite pietre naturale, diamante, smalț sau perle o pot face fericită pe orice femeie, indiferent de vârstă.

Anul trecut, Tous a împlinit 100 de ani și în colecția noastră au apărut și mai mulți ursuleți, care sunt logo-ul și simbolul brandului. Politica prețurilor pentru produsele marca Tous este foarte democratică și pornește de la 600 de lei.

O idee de cadou pentru 8 martie poate deveni acest pandativ frumos din perlă naturală. Aceasta costă 670 de lei.Cu toate acestea, iubitorii de lux vor găsi aici bijuterii pentru preferințele lor: perle și pietre prețioase incorporate în aur, ceasuri încrustate cu diamante și cu mecanism elvețian.

Tous este despre bijuterii din aur, argint și doar pietre naturale. În colecția noastră, avem suficiente modele interesante, precum acești cercei din argint de proba 925, acoperit cu aur și briliante naturale. Încă o colecție interesantă se numește Job. Veți putea alege bijuteria, în funcție de serviciul iubitei dvs. Poate e stilistă sau medică.

Aici avem prezentate bijuterii mai exlusive din aur, cu briliante albe și negre, smarald și perle.

Colecțiile de genți, portmonee și accesorii din piele naturală reprezintă moștenirea Furla, designul Italian și calitatea impecabilă, cunoscută în întreaga lume.

Nouă, colorată și în stil italian, colecția de genți Furla, de asemenea este o idee bună de cadou pentru 8 martie. Mai ales că, în garderoba unei femei, niciodată nu pot fi prea multe genți.

Confortabilă, elegantă și funcțională, geanta Furla este un cadou practic, dar și unul romantic. În plus, magazinul oferă acum o reducere de până la 40% la colecția din sezonul trecut. Consultanți experimentați vă vor ajuta să alegeți și un ambalaj festiv, care este, de asemenea, important. Și nu uitați de certificatele – cadou, cu care nu veți da greș niciodată! Vă așteptăm la magazinul TOUS și FURLA de pe strada Ștefan cel Mare 132!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!