/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Radu Gînsari revine pe teren, după o accidentare gravă

missing
06 martie 2021, ora 20:50

Radu Gînsari revine pe teren, după o accidentare gravă, care l-a ținut departe de fotbal aproape jumătate de an. În timpul procesului de recuperare, acesta s-a despărțit de Krylia – echipa rusească pe care o reprezenta. Și pentru că perioada de transferuri în restul campionatelor era încheiată, singura soluție a fost revenirea în campionatul național. Noua echipă a fotbalistului de 29 de ani este Milsami Orhei.

După despărțirea de Krylia Sovetov, Radu Gînsari a avut oferte din partea altor echipe din afara țării. Însă, atâta timp cât nu era recuperat sută la sută, nu putea fi vorba despre negocieri concrete.

Când a simțit că poate reveni pe teren, perioadele de transferuri în majoritatea campionatelor erau deja blocate. Nu și în Divizia Națională, unde mai pot fi legitimați jucători până pe 15 martie.

La Milsami, Radu nu a avut probleme cu adaptarea.

Cât va fi la Milsami, Radu vrea să ajute echipa să reziste pe podium. Totuși, acesta mai este cu gândul la fotbalul de peste hotare.

Radu Gînsari este un fotbalist de 29 de ani, ce a reprezentat naționala noastră în 39 de meciuri, marcând și șapte goluri. În toată istoria fotbalului nostru, doar cinci jucători au înscris de mai multe ori pentru selecționată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram