/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident tragic în Capitală. Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a lovit cinci automobile parcate

missing
08 martie 2021, ora 13:41

Un tânăr în vârstă de  26 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent într-un automobil parcat pe acostament. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:15, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă din sectorul Botanica al Capitalei.

Șoferul în vârstă de 26 de ani se deplasa la volanul unui automobil de marca Volvo. Din motive necunoscute, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe carosabil și a tamponat alte cinci automobile care erau parcate.

La fața locului a ajuns o ambulanță, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul șoferului.

Corpul neînsuflețit al băiatului a fost îndreptat la CML pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.Pe acest caz a fost initiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram