/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Nu am idee”. Cum răspunde un deputat PSRM când este întrebat despre petrecerea de la Buiucani

08 martie 2021, ora 21:13

„Nu avem nicio petrecere, nici nu am idee”. Un asemenea răspuns a fost oferit de către deputatul socialist Nicolae Pascaru când a fost întrebat în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, despre petrecerea dată la sediul Partidului Socialiștilor (PSRM) de 8 martie. 

„De unde eu pot să cunosc. Nu avem nicio petrecere. Nici nu am idee. Eu știu că azi în primul rând e 8 martie. Vreau să felicit toate femeile din Republica Moldova cu această sărbătoare” a declarat alesul poporului.

Petrecere de zile mari s-a dat la sediul Partidului  Socialiștilor (PSRM) din sectorul Buiucani al Capitalei, în plină pandemie, cu ocazia sărbătorii de 8 martie. Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt a PSRM Carmena Sterpu, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns.

Un cititor a transmis pe 8 martie la adresa redacției imagini din exteriorul sediului, fiind deranjat de gălăgia provocată de petrecăreți. Din acestea s-a putut vedea că evenimentul a avut loc în subsolul clădirii unde se află sediul organizației teritoriale.

Potrivit ultimei hotărâri a CNESP, numărul persoanelor care participă la evenimente festive nu trebuie să depășească 20.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram