Este mereu pregătită să-și sacrifice sănătatea și chiar viața pentru președintă, nu face niciun pas de lângă ea și o însoțește în toate vizitele oficiale. Vă prezentăm, astăzi, povestea Nataliei Repeșco, una dintre puținele femei din țara noastră, care demonstrează că profesia de gardă de corp nu este doar pentru bărbaţii puternici. O femeie firavă și blândă ca Natalia se descurcă minunat cu toate misiunile ce îi revin la SPPS și face față provocărilor la fel ca toți colegii săi bărbați, iar uneori, chiar mai bine ca ei.

Natalia Repeșco face abstacție de prejudecățile din societate încă din anii de școală, atunci când a început să meargă la lupte, din dorința de a învăța cum să se apăre de una singură. Și-a urmat studiile la Universitatea de Sport, iar în 2012 devenea campioană europeană la sambo. Acum patru ani, antrenorul său i-a propus să-și încerce norocul la Serviciul de Protecție și Pază de Stat, iar de atunci, cel puțin trei ore pe săptămână, Natalia le petrece în sala de forță.

Atunci când intră în sală, Natalia este ofițer de pază, în rând cu toți ceilalți bărbați. Iar pentru reușite și mai bune, antrenorul nici nu se uită că are în față o femeie.

Totuși, tânăra recunoaște că, la început, colegii săi o priveau destul de sceptic și nu credeau că îi va reuși să atingă nivelul pe care îl aveau ei.

Acum, însă, ceilalți ofițeri recunosc zâmbind că aparențele înșeală.

Iar atunci când este în misiune de serviciu, Natalia povestește că, deoseori, este încurcată cu un bărbat, datorită faptului că este mereu îmbrăcată la costum și e obligată să aibă un comportament retras în public.

Și doar acasă, tânăra își poate permite să fie așa cum este ea: iubitoare, sensibilă și romantică.

În serviciul SPPS sunt, în total, cinci femei, care asigură protecția persoanelor importante în stat. Natalia Repeșco este ofițera de pază care asigură protecția președintei Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!