/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Și-au alintat femeile iubite. De 8 martie, Capitala s-a transformat într-o adevărată florărie

missing
08 martie 2021, ora 21:28

Flori, cadouri şi multă atenţie! Așa au fost răsfățate femeile, de ziua lor. De 8 martie, întreaga Capitală a fost inundată în flori de cele mai diferite culori, forme și arome. Lalelele, trandafirii și orhideele au împânzit orașul, iar bărbații s-au trezit mai devreme și au format cozi la florării, ca să-și bucure femeile dragi.

De 8 martie, florile s-au vândut ca pâinea caldă, practic, la fiecare colț de stradă. Chiar și așa, bărbații au fost nevoiți să stea la coadă, la florăriile din oraș, ca să cumpere un buchet mai frumos pentru femeia iubită.

Un bărbat spune că a început cumpărăturile încă de aseară, pentru că are multe femei, pe care nu le poate lăsa fără flori, în această zi.

Ca în fiecare an, Alexandru s-a trezit de dimineață și a mers la piață, după flori. Deși este căsătorit cu Elena de mai bine de 50 de ani, el spune, că nu a uitat niciodată s-o surprindă frumos, în ziua de 8 martie.

Elena spune că este cea mai fericită, pentru că are un soț foarte iubitor și atent.

Cu brațele pline de flori și cadouri, majoritatea bărbaților spun că s-au gândit deja ce o să le ureze, astăzi, iubitelor lor.

Vânzătorii susțin că n-au majorat prețurile în acest an.

Nu toate doamnele se pot lăuda, însă, cu un buchet primit în dar. Această femeie zice că nu a primit azi nicio felicitare, însă acest fapt, nu o întristează.

În preajma florăriilor, s-au format și ambuteiaje, iar unii cumpărători mai grăbiți și-au parcat mașinile chiar sub indicatorul, care interzice acest lucru. Pentru că nu în fiecare zi e 8 martie, azi, polițiștii se pare că au fost și ei mai indulgenți, deoarece treceau pe alături fără să-i observe. Cu ochii în patru însă au stat autoritățile de la Serviciul Fiscal de Stat, care au avut grijă , ca fiecare cumpărător, să primească bon fiscal.

Pentru a cumpăra un buchet frumos de flori, unii bărbații au scos din buzunar de la 200 la 1000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram