/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ TV8 te ține la curent și cu ultimele noutăți din lumea sportului. Începând de astăzi, de la 19:45, puteți urmări jurnalul sportiv

missing
08 martie 2021, ora 10:38

Vrei să afli ultimele noutăți din sport? Vrei să fii primul la curent cele mai noi evoluții din lumea sportului? Atunci de luni până vineri, imediat după știrile TV8, Alex Macovei își aduce cele mai noi informații în lumea sportului.

„Sportul mă însoțește încă din copilărie. Când eram mic, ai mei mă găseau rar pe acasă. Eram mai mereu pe stadion. Jucam fotbal, tenis, baschet, orice, doar să pot simți acel spirit nebun al competiției. Mai eram pasionat de scris și de citit. Îmi amintesc că ultimele foi ale caietelor mele erau pline cu versuri, dar și cu fotbaliști desenați. Apoi, am urmat Facultatea de Jurnalism și, la puțin timp, am venit în televiziune. M-am testat și alte domenii: social, politic, dar nimic nu m-a făcut mai fericit decât presa sportivă. Fac asta din inimă, iar faptul că am primit ocazia să prezint sportul e ceva foarte important pentru mine. Pot zice că e un vis realizat”, spune Alex Macovei, prezentatorul știrilor din sport.

Urmăriți jurnalul sportiv începând de astăzi de la ora 19:45 doar la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram