Vrei să afli ultimele noutăți din sport? Vrei să fii primul la curent cele mai noi evoluții din lumea sportului? Atunci de luni până vineri, imediat după știrile TV8, Alex Macovei își aduce cele mai noi informații în lumea sportului.

„Sportul mă însoțește încă din copilărie. Când eram mic, ai mei mă găseau rar pe acasă. Eram mai mereu pe stadion. Jucam fotbal, tenis, baschet, orice, doar să pot simți acel spirit nebun al competiției. Mai eram pasionat de scris și de citit. Îmi amintesc că ultimele foi ale caietelor mele erau pline cu versuri, dar și cu fotbaliști desenați. Apoi, am urmat Facultatea de Jurnalism și, la puțin timp, am venit în televiziune. M-am testat și alte domenii: social, politic, dar nimic nu m-a făcut mai fericit decât presa sportivă. Fac asta din inimă, iar faptul că am primit ocazia să prezint sportul e ceva foarte important pentru mine. Pot zice că e un vis realizat”, spune Alex Macovei, prezentatorul știrilor din sport.

Urmăriți jurnalul sportiv începând de astăzi de la ora 19:45 doar la TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!