/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tragedie la Cahul. O femeie a murit după ce a fost bătută de propriul fiu

missing
09 martie 2021, ora 22:41

O femeie în vârstă de 47 de ani a murit după ce a fost bătută de către propriul fiu în vârstă de 23 de ani. Tragedia a avut loc în satul Cucoara din raionul Cahul, iar decesul femeii a survenit la trei zile după ce a fost agresată. 

Potrivit oamenilor legii, la data de 6 martie, femeia a fost bruscată de către feciorul său, aceasta a căzut şi s-a lovit.

Deși a doua zi, la data de 7 martie, victima a observat echimoze, iar starea de sănătate s-a înrăutățit brusc acuzând dureri și vomă, femeia a refuzat categoric îngrijiri medicale.

Ulterior, la data de 9 martie, femeia a solicitat ajutorul medical, iar la sosire, medicii au constatat decesul victimei.

Cadavrul a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea cauzei exacte ce a dus la survenirea decesului. Oamenii legii au inițiat o cauza penală, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram