/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ 100 de tineri au fost surprinși în timp ce se distrau într-un club de noapte din Chișinău

missing
09 martie 2021, ora 22:28

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate! Cel puțin, acesta pare să fie principiul după care acționează unii proprietari ori administratori de localuri. În timp ce numărul persoanelor care se infectează cu noul tip de coronavirus este în continuă creștere, iar locuri libere în spitale, practic, nu mai sunt, mai mulți tineri au fost surprinși, noaptea trecută, distrându-se la maximum, într-un club de noapte din Capitală. Ignorând toate restricțiile impuse de autorități, aceștia au dansat, au consumat alcool și au fumat narghilea.

Au neglijat toate regulile de protecție împotriva Covid-19 și au mers să se distreze. Mai mulți tineri au fost surprinși, sărbătorind 8 martie, într-un club de noapte din Capitală. Deși era trecut cu mult de ora 22, veselia și voia bună era ca la ea acasă. Distracția le-a fost, întreruptă, însă, de mascații de la Fulger.

Unii petrecăreți au preferat să se dea mari, înjurând jurnaliștii și autoritățile. Potrivit responsabililor de la INSP, câțiva polițiști s-au dat drept doritori de a se distra și astfel au reușit să pătrundă în clubul în care, la ora 1 de noapte, se aflau circa 100 de persoane.
încălcări,
Opt dintre persoanele venite la petrecere au refuzat să prezinte un act de identitate, pentru a fi documentate, așa că au fost escortați la Inspectoratul de Poliție. Amintim că, potrivit ultimei decizii a Comisiei Naționale Extraordinară de Securitate Publică, a fost interzisă activitatea cluburilor de noapte, discotecilor, sălilor de dans și de concerte, dar și a altor unități comerciale de acest tip din 30 noiembrie 2020 și până pe 15 aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram