/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ca în vremurile bune, distracțiile continuă în localurile din țară. Poliția a dat buzna peste alți petrecăreți

missing
09 martie 2021, ora 12:19

Petrecerile și distracțiile din localurile din țară continuă. Polițiștii au dat buzna într-un alt local, unde zeci de petrecăreți se distrau la maxim, chiar dacă măsurile impuse de CNESP interzic activitatea restaurantelor și cafenelelor după ora 22:00.  

În ultimele 48 de ore, polițiștii au fost implicați, la nivel național, în activități de informare, prevenție și verificare a respectării măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în zone aglomerate, de agrement, unități de comerț, dar şi în mijloacele de transport în comun.

 

Polițiștii precizat că au înaintat circa 56 de preîntâmpinări oficiale cu privire la riscul infectării cu COVID -19, dintre care 17 administratorilor unităților de comerț și 18 administratorilor de stațiilor de alimentare. Totodată, au fost întocmite 33 de procese verbale. pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

A fost monitorizată activitatea a 738 de unități de comerț, 32 de piețe comerciale, 347 de benzinării, 258 de unități de alimentație publică.

La fel, au fost verificate 192 zone de agrement în aer liber, iar în peste 163 de localități au fost desfășurate activități de informare a populației privind riscul infectării cu COVID-19.

De asemenea, au fost verificate 207 unități de transport și 65 de cluburi de noapte.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au dat buzna într-un local de pe strada Nicolae Dimo din Capitală după miezul nopții. Acolo au descoperit zeci de tineri care au sfidat toate regulile impuse de autorități. Ca în vremurile bune, petrecăreții se înghesuiau la mese și trăgeau din narghilea. O dată cu venirea poliției, în local a fost oprită muzica, iar atunci când s-a aprins lumina, unii tineri au încercat să se ascundă sau să își acopere fața.

Nu doar în acel local au fost descoperite nereguli noaptea trecută. Polițiștii au descins într-un alt club din sectorul Botanica unde au găsit același tablou. Cu geamurile acoperite și muzica mai încet, zeci de tineri se distrau, chiar dacă era trecut demult de ora 22.00.

Atunci,unii petrecăreți s-au dat în spectacol și au bruscat jurnaliștii, iar alții au încercat să se justifice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram